Plasztikai sebészet, mellplasztika és sok más

Plasztikai sebészet, mellplasztika és sok más

Orrplasztika, arcplasztika és Zsírleszívás, hasplasztika

2021. augusztus 01. - Pasarét Klinika

Orrplasztika, arcplasztika, zsírleszívás, hasplasztika a legnépszerűbb beavatkozások a mellplasztika mellett

 

Orrplasztika fórumA mellplasztikai műtétek teszik ki a plasztika beavatkozások 50%-át a magyar esztétikai sebészeti világban. Emellett a fent említett 4 beavatkozás forma a további beavatkozások felét teszik ki, azaz a teljes piac 25%-át jelentik. Nagyon érdekes megfigyelhető trend volt a járvány időszakában, hogy az arcplasztika és orrplasztika műtétek száma jelentősen megnőtt. Ezt különböző piackutató cégek a sok home office-ban tartott online megbeszéléseknek tudják be. Ezt azzal magyarázzák, hogy az emberek túl sokat látják a saját arcukat az online megbeszélés alkalmazásokban. Aki nem elégedett a kinézetével, azaz egyre jobban zavarja valami, azt igyekszik orvosolni. 

Zsírleszivás, hasplasztika árakAz is megfigyelhető, hogy az elmúlt időszak kevesebb mozgása (bezártság) miatt sokan meghíztunk. A következő időszakban elkezdtünk fogyásra dolgozni, de a megmaradt zsírokat és felesleges bőrrel nem tudunk mit kezdeni. Ilyenkor jön a zsírleszívás és hasplasztika beavatkozás. Ebből is egyre többet szoktunk végezni, ami alátámasztja a trend megfigyelést a mi oldalunkról is.

Ezek a műfajok nem annyira hétköznapi eljárások mint a "szalagon futó" mellplasztika beavatkozások, ezért érdemes még jobban körülnézni a piacon, hogy kinek milyen referenciája van a különböző eljárásokban. Amennyiben több kérdése lenne, jelentkezzen be a Pasarét Klinika ingyenes konzultációjára, ahol Dr. László Zsolt plasztikai sebész igazgatóval és csapatával közösen megtervezhetik a megfelelő beavatkozást és a részletekre is fényt derítenek.

Orrplasztika előtte, utána képek

Arcplasztika előtte, utána képek

Zsírleszívás előtte, utána képek

Nézzétek meg partner oldalainkat is, ahol gyönyörű kisbútorok, lakásdekoráció elemek és kerti eszközök, valamint minőségi terasztető, nyitott kocsibeálló, előtető, kerti pavilon található https://lampone.hu/eloteto-kocsibeallo.

Érdemes megnézni a legnépszerűbb Feria terasztető megoldást.

Ezen kívül pedig figyelmetekbe ajánljuk a női személyi edző stúdió láncot, amelynek egyik stúdiója itt van a Pasarét Klinika mellett a Sodrás utcában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mellplasztika-mellfelvarras.blog.hu/api/trackback/id/tr2316646384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása