Plasztikai sebészet, mellplasztika és sok más

Plasztikai sebészet, mellplasztika és sok más

Plasztikai beavatkozások trendje 2023.

2023. április 14. - Pasarét Klinika

A plasztikai sebészet 10 legnépszerűbb beavatkozása 2023-ban

A plasztikai sebészet népszerűsége az évek során folyamatosan nő, és a technológia fejlődésével új trendek és eljárások jelennek meg. A non-invazív kezelésektől a teljes körű műtétekig minden eddiginél több lehetőség áll a megjelenésük javítására vágyók számára. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk a pillanatnyi 10 legnépszerűbb plasztikai sebészeti trendet.

Szemhéjplasztika

szemhejplasztika-622.jpgA szemhéjplasztika 2023-ban a legkeresettebb beavatkozás, amelyet sok nő és férfi végeztet el. A szemhéjplasztika célja, hogy eltávolítsa a szemhéjakon lévő túlzott bőrt, zsírt és izomzatot, amelyek az idő múlásával vagy genetikai okokból jelentkezhetnek. Ezáltal a szem körüli terület fiatalosabb és feszesebb megjelenést nyerhet.

Azonban fontos megjegyezni, hogy minden plasztikai sebészeti beavatkozásnak vannak kockázatai és mellékhatásai, ezért mindenképpen konzultálni kell egy tapasztalt szakemberrel, mielőtt eldönti az eljárás elvégzését. Emellett a szemhéjplasztika nem minden esetben javasolt, például bizonyos egészségügyi állapotok vagy gyógyszerek szedése esetén.

szemhejplasztika-eyelid-lift-surgery-533sq.jpgArcplasztika, arcfiatalítás sebészeti beavatkozás nélkül

A nem műtéti arcplasztika gyorsan az egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti irányzattá vált. Ezek az eljárások injekciókat, például Botoxot és töltőanyagokat használnak a bőr felemelésére és feszesítésére, anélkül, hogy invazív műtétre lenne szükség. A nem műtéti arcplasztika olcsóbb, és kevesebb regenerálódási időt igényel, mint a hagyományos arcplasztika, így népszerű választás azok számára, akik gyors és egyszerű megoldást keresnek.

Zsírleszívás

A zsírleszívás évek óta az egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti beavatkozás, és továbbra is a legjobb választás azok számára, akik a makacs zsír eltávolítására törekszenek. A hagyományos zsírleszívás magában foglalja a zsír eltávolítását kis bemetszések révén, de már elérhetőek az újabb technikák, mint a lézerrel segített zsírleszívás és az ultrahanggal segített zsírleszívás, amelyek kevésbé invazív lehetőségeket kínálnak.

mellfelvarras-mellplasztika-111s.jpgMellnagyobbítás

A mellnagyobbítás egy másik kedvenc plasztikai sebészeti beavatkozás fajta, amely évről évre egyre népszerűbb. Az implantációs technológia fejlődése a mellnagyobbítást biztonságosabb és természetesebb megjelenésű lehetőséggé tette. A nők ma már többféle formájú és méretű implantátum közül választhatnak a kívánt megjelenés kialakításához.

Brazil fenékemelés

A brazil fenékemelés már évek óta népszerű trend, és folyamatosan növekszik. Ez az eljárás magában foglalja a zsír átvitelét a test egyik területéről a fenékre, hogy teltebb, emelkedettebb megjelenést hozzon létre. A brazil fenékemelés népszerű a nők körében, akik homokóra alakot szeretnének elérni.

orrplasztika-171a.jpgOrrplasztika

Az orrplasztika, vagyis az orrműtét továbbra is népszerű plasztikai sebészeti irányzat. A technológia fejlődése biztonságosabbá és pontosabbá tette az eljárást. Az orrplasztika segítségével számos probléma kijavítható, beleértve a görbe orrot, a hídon lévő dudort vagy a széles hegyet.

 

Szülés utáni átalakítások

Az anyukák átalakítása egyre népszerűbb, ahogy egyre több nő igyekszik visszanyerni a terhesség előtti testét. Ezek az eljárások jellemzően mellnagyobbítás, hasplasztika és zsírleszívás kombinációját foglalják magukban. Az anyukák átalakításai személyre szabottak, és számos problémát megoldhatnak.

Férfi plasztikai sebészet

A plasztikai sebészet ma már nem csak nőknek való. A férfiak egyre gyakrabban fordulnak a plasztikai sebészethez, hogy javítsák megjelenésüket. A népszerű eljárások közé tartozik a zsírleszívás, az orrplasztika és a gynecomastia műtét (a férfi mellszövet csökkentése).

 

hasplasztika-zsirleszivas-facebook-711.jpgHasplasztika

A hasplasztika népszerű plasztikai sebészeti trend azok számára, akik feszesíteni és tonizálni szeretnék középrészüket. Az eljárás magában foglalja a felesleges bőr és zsír eltávolítását a hasról, valamint az izmok megfeszítését. A hasplasztika népszerű olyan nők körében, akiknek gyermekük született, vagy akik jelentős mértékben fogytak.

Zsír átvitel

A zsírtranszfer egy olyan eljárás, amely során zsírt vesznek ki a test egyik területéről, és áthelyezik egy másikba. Ez a technika használható a mellek, a fenék vagy a test más területeinek növelésére. A zsírtranszfer népszerű, mert a páciens saját szöveteit használja fel, csökkentve a szövődmények kockázatát.

Összefoglalva, a plasztikai sebészet trendjei folyamatosan fejlődnek, ahogy a technológia folyamatosan fejlődik. Keressen minket, jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra, átnézzük közösen a lehetőségeket.

Nézzék meg, hogy Dr. László Zsolt plasztikai sebész milyen megoldásokat kínál a Pasarét Klinika plasztikai sebészeten.

Nézzétek meg partner blogjainkat és oldalainkat is

A bejegyzés trackback címe:

https://mellplasztika-mellfelvarras.blog.hu/api/trackback/id/tr4318102038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása