Plasztikai sebészet, mellplasztika és sok más

Plasztikai sebészet, mellplasztika és sok más

Lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés

2021. december 29. - Pasarét Klinika

Következő generációs lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés.

 

A BeautiFill™ az első lézer alapú zsírtranszfer technológia, amely szabványosítja a zsírleszívás és a zsírfeltöltés eljárását, idejét és minőségét a legkisebb zsírsejt roncsolás mellett.

2022. elérhető a Pasarét Klinikán a modern technológiájú lézeres zsírleszívás beavatkozás. A lézertechnológia alapjaiban fogja megváltoztatni számos plasztikai és általános sebészeti eljárás módszerét és hatását. Ismerje meg a BeautiFill-t, a legújabb LipoLife technológia segítségével. A jövőben ezt a modern technikát több más beavatkozásnál is alkalmazzuk, mint pl. visszér műtétekhez.

Lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés

A BeautiFill zárt rendszerű zsírátviteli képességei egyetlen lépésben egyesítik a lézert, az aspirációt és a feldolgozást. Ez csökkenti a beavatkozás  idejét, miközben optimalizálja az egész zsírátviteli eljárást.

A nagy életképességű zsírgyűjtés lehetővé teszi a sikeres, azonnali zsírbeültetést, amely évekkel meghosszabbíthatja a feltöltött zsír élettartamát. Az egyidejű lézerezés és és zsírleszívás leegyszerűsíti az eljárást és jelentősen csökkenti a beavatkozási időt.

Orrplasztika, arcplasztika és Zsírleszívás, hasplasztika

Orrplasztika, arcplasztika, zsírleszívás, hasplasztika a legnépszerűbb beavatkozások a mellplasztika mellett

 

Orrplasztika fórumA mellplasztikai műtétek teszik ki a plasztika beavatkozások 50%-át a magyar esztétikai sebészeti világban. Emellett a fent említett 4 beavatkozás forma a további beavatkozások felét teszik ki, azaz a teljes piac 25%-át jelentik. Nagyon érdekes megfigyelhető trend volt a járvány időszakában, hogy az arcplasztika és orrplasztika műtétek száma jelentősen megnőtt. Ezt különböző piackutató cégek a sok home office-ban tartott online megbeszéléseknek tudják be. Ezt azzal magyarázzák, hogy az emberek túl sokat látják a saját arcukat az online megbeszélés alkalmazásokban. Aki nem elégedett a kinézetével, azaz egyre jobban zavarja valami, azt igyekszik orvosolni. 

Zsírleszivás, hasplasztika árakAz is megfigyelhető, hogy az elmúlt időszak kevesebb mozgása (bezártság) miatt sokan meghíztunk. A következő időszakban elkezdtünk fogyásra dolgozni, de a megmaradt zsírokat és felesleges bőrrel nem tudunk mit kezdeni. Ilyenkor jön a zsírleszívás és hasplasztika beavatkozás. Ebből is egyre többet szoktunk végezni, ami alátámasztja a trend megfigyelést a mi oldalunkról is.

Ezek a műfajok nem annyira hétköznapi eljárások mint a "szalagon futó" mellplasztika beavatkozások, ezért érdemes még jobban körülnézni a piacon, hogy kinek milyen referenciája van a különböző eljárásokban. Amennyiben több kérdése lenne, jelentkezzen be a Pasarét Klinika ingyenes konzultációjára, ahol Dr. László Zsolttal közösen megtervezhetik a megfelelő beavatkozást és a részletekre is fényt derítenek.

Nézzétek meg partner oldalainkat is, ahol gyönyörű kisbútorok, lakásdekoráció elemek és kerti eszközök, valamint minőségi terasztető, nyitott kocsibeálló, előtető, kerti pavilon található https://lampone.hu/eloteto-kocsibeallo.

Érdemes megnézni a legnépszerűbb Feria terasztető megoldást.

Ezen kívül pedig figyelmetekbe ajánljuk a női személyi edző stúdió láncot, amelynek egyik stúdiója itt van a Pasarét Klinika mellett a Sodrás utcában.

Mellfelvarrás a mellplasztika egyik fontos beavatkozása

Mellfelvarrás mellplasztikai eljárás során a megereszkedett melleket az eredeti pozíciójukba visszaemelik, gyakran kombinálva mellimplantátum beültetéssel.

MELLPLASZTIKA - MELLFELVARRÁS

 

A mellfelvarrás a mellplasztika egyik fontos beavatkozása.

A mellfelvarrás körülményei

A mellfelvarrás, gyakran nagyobbítással kombinálva,  egy olyan plasztikai sebészeti  beavatkozás,  amely során a megereszkedett melleket felemeli a sebész a kívánt pozícióba. A beavatkozás során a felesleges bőrt eltávolítjuk, és az emlőszövetet átalakítjuk a mell megemeléséhez. Ezt az eljárást más néven mastopexia –nak nevezzük és 

Olyankor szokták ezt az eljárást választani a pácienseink, ha az évek során megereszkedtek a melleik. Ilyen gyakran csak a mellek fiatalabb kori pozícióját szeretnék visszaállíttatni a hölgyek. Ez a fajta eljárás nem változtatja meg a mellek méretét jelentősen.

A mellfelvarrás gyakran kombinálásra szokott kerülni mellnagyobbítással vagy mellkisebbítéssel is, amennyiben az ügyfél igényli ezek valamelyikét.

A mellek megereszkedésének fő okai

Ahogy telik az idő, a mellek folyamatosan változnak. Elveszítik feszességüket és rugalmasságukat, amely mértéke függ a genetikától is, de alapvetően egy természetes folyamat. Számos oka van az a mellek megereszkedésének, amely az hétköznapi élet velejárója.

A terhesség alatt a melleket tartó szalagok meg szoktak nyúlni, hiszen a mellek teltebbé és nehezebbé válnak. A szalagok megnyúlása hozzájárulhat a mellek megereszkedéséhez a terhesség után - függetlenül attól, hogy az anya tudta-e szoptatni  a kisbabáját.

A különböző időszakok életmódja alapvetően befolyásolja a testsúlyt. A testsúly változásai miatt a bőr a melleknél megnyúlhat és el  is veszítheti a rugalmasságát.

Még ha a egy nő nem is szült gyereket, idővel a gravitáció miatt is a mellszalagok megnyúlnak és megereszkednek.

A mellfelvarrás csökkenteni fogja a megereszkedést, emelheti a mellbimbók az azt körülvevő sötétebb terület (areolae) helyzetét.  Az areolae mérete szintén csökkenthető a beavatkozás során, hogy arányos legyen az újonnan formált mell méretével.

A várható eredmények

dr. László Zsolt plasztikai sebeszA mellfelvarrás eredményeképpen, az emlő felemelésre kerül, esztétikusabb lesz. Jóllehet, fontos tudni, hogy a műtét jellegénél fogva feszesebb, ám az eredeti állapothoz viszonyítva kisebb mellre számíthat a páciens. Ennek megfelelően nem ritka, hogy a páciens a műtétet implantátum beültetéssel együtt kéri, hogy az elvárt méretű és formájú legyen a végeredmény.

A páciensnek őszintén meg kell beszélnie a műtétet végző szakemberrel igényeit, ám nem szabad elfelejteni, hogy az elvárható eredmény, a jelen állapot feljavítása, és nem pedig a tökéletesnek számító állapot. Ez az esztétikai műtét javítja megjelenését, visszaadja a magabiztosságát. A különböző méretű mellimplantátummal az emlő szimmetriabeli hiányosságai is kijavíthatók.

Amennyiben kérdése támadt, vagy több információra van szüksége ajánljuk figyelmébe a díjmentes konzultációt, mely során szakorvos válaszolja meg kérdéseit!

Amennyiben tovább részleteket szeretnének olvasni a különböző plasztikai sebészeti beavatkozásokról, akkor a lenti címeken keresztül elérhetik azokat:

 

süti beállítások módosítása